WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRESAGE 2.5 165PK
Bouwjaar 08.2001 - 06.2003

Remcilinders NISSAN PRESAGE (U30) 2.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN PRESAGE (U30) 2.5

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Remcilinders bij de APK. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN PRESAGE (U30)

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.