WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRESAGE 3.0 220PK
Bouwjaar 08.2001 - 06.2003

Remcilinders NISSAN PRESAGE (U30) 3.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN PRESAGE (U30) 3.0

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN PRESAGE (U30)

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer.