WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRESEA 1.8 125PK
Bouwjaar 08.1997 - 08.2000

Remcilinders NISSAN PRESEA 1.8

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN PRESEA 1.8

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN PRESEA

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABNISSANSUBARUBEDFORD. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remcilinders bij de APK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.