100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PULSAR Hatchback 1.5 dCi 110PK
Bouwjaar 10-2014 - heden

Remcilinders NISSAN PULSAR Hatchback (C13) 1.5 dCi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN PULSAR Hatchback (C13) 1.5 dCi komen. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN PULSAR Hatchback (C13)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Remcilinders bij de APK. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.