100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PULSAR Hatchback 1.6 DIG-T 190PK
Bouwjaar 02.2015 - heden

Remcilinders NISSAN PULSAR Hatchback (C13) 1.6 DIG-T

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor NISSAN PULSAR Hatchback (C13) 1.6 DIG-T

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULDVJEEPHYUNDAI.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN PULSAR Hatchback (C13)

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.