WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I 2.0 139PK
Bouwjaar 02.2007 - 12.2013

Remcilinders NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I (J10, NJ10, JJ10E) 2.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I (J10, NJ10, JJ10E) 2.0

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I (J10, NJ10, JJ10E)

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.