100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I 2.0 Vierwielaandrijving 139PK
Bouwjaar 02.2007 - 12.2013

Remcilinders NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I (J10, NJ10, JJ10E) 2.0 Vierwielaandrijving

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I (J10, NJ10, JJ10E) 2.0 Vierwielaandrijving

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEKIABMWOPELBEDFORDVAUXHALL. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I (J10, NJ10, JJ10E)

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.