100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ROOX 0.7 53PK
Bouwjaar 03.2009 - heden

Remcilinders NISSAN ROOX 0.7

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN ROOX 0.7

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remcilinders bij de APK.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSVOLVOALFA ROMEOBMW. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN ROOX

Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.