100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TEANA III 2.5 173PK
Bouwjaar 09-2013 - heden

Remcilinders NISSAN TEANA III (J33, L33) 2.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN TEANA III (J33, L33) 2.5

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN TEANA III (J33, L33) past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Pagid, Textar, Brembo, Bosch, TRW, ABS, Zimmermann, Jurid, Rofren en ATE Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.