WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TIIDA Hatchback 1.6 190PK
Bouwjaar 02.2013 - heden

Remcilinders NISSAN TIIDA Hatchback (C12) 1.6

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERLANCIASMART. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN TIIDA Hatchback (C12) 1.6

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN TIIDA Hatchback (C12). De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.