WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN X-TRAIL 1.6 dCi ALL MODE 4x4-i 130PK
Bouwjaar 04.2014 - heden

Remcilinders NISSAN X-TRAIL (T32_) 1.6 dCi ALL MODE 4x4-i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN X-TRAIL (T32_) 1.6 dCi ALL MODE 4x4-i

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN X-TRAIL (T32_)

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLAND ROVERPEUGEOTDAEWOONISSAN. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto.