100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN X-TRAIL 2.0 144PK
Bouwjaar 09-2014 - heden

Remcilinders NISSAN X-TRAIL (T32_) 2.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen NISSAN X-TRAIL (T32_) 2.0

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEMAZDACHEVROLETALFA ROMEODODGE. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Elke NISSAN X-TRAIL (T32_) heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Wielremcilinder kopen voor NISSAN

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.