100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASTRA J 1.6 CDTi 110PK
Bouwjaar 02-2014 - 10-2015

Remcilinders OPEL ASTRA J (P10) 1.6 CDTi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen OPEL ASTRA J (P10) 1.6 CDTi

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENHONDAISUZULINCOLNKIABUICK. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL ASTRA J (P10). Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Wielremcilinder kopen voor OPEL

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.