WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASTRA J Sedan 1.4 LPG 140PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Remcilinders OPEL ASTRA J Sedan 1.4 LPG

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Elke OPEL ASTRA J Sedan 1.4 LPG heeft een eigen VIN-nummer. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Wielremcilinder kopen voor OPEL ASTRA J Sedan

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koppelingscilinder vervangen OPEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABFORDDAEWOOPLYMOUTH. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.