WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL INSIGNIA A 2.0 CDTI 170PK
Bouwjaar 11.2014 - 03.2017

Remcilinders OPEL INSIGNIA A (G09) 2.0 CDTI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDICHEVROLETMINI. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Remcilinders bij de APK. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Wielremcilinder kopen voor OPEL INSIGNIA A (G09) 2.0 CDTI

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Je kunt bij ons betalen via PayPal, overboeking en AfterPay Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke OPEL INSIGNIA A (G09) heeft een eigen VIN-nummer.

Koppelingscilinder vervangen OPEL

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.