100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL INSIGNIA A Sports Tourer 2.0 CDTI 170PK
Bouwjaar 11-2014 - 12-2016

Remcilinders OPEL INSIGNIA A Sports Tourer (G09) 2.0 CDTI

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor OPEL INSIGNIA A Sports Tourer (G09) 2.0 CDTI

Elke OPEL INSIGNIA A Sports Tourer (G09) heeft een eigen VIN-nummer. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koppelingscilinder vervangen OPEL

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSKODALAMBORGHINI. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.