100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL INSIGNIA A Sports Tourer 2.0 Turbo 250PK
Bouwjaar 04-2014 - 11-2014

Remcilinders OPEL INSIGNIA A Sports Tourer (G09) 2.0 Turbo

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Wielremcilinder kopen voor OPEL INSIGNIA A Sports Tourer (G09) 2.0 Turbo

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDADODGESUBARU. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen OPEL INSIGNIA A Sports Tourer (G09)

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.