100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOKKA / MOKKA X 1.4 LPG 140PK
Bouwjaar 04-2013 - heden

Remcilinders OPEL MOKKA / MOKKA X (J13) 1.4 LPG

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOLANCIACHEVROLETRENAULTPLYMOUTH.

Koppelingscilinder vervangen OPEL MOKKA / MOKKA X (J13) 1.4 LPG

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe veren. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Wielremcilinder kopen voor OPEL MOKKA / MOKKA X (J13)

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.