100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOVANO B Bestelwagen 2.3 CDTI FWD 163PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders OPEL MOVANO B Bestelwagen (X62) 2.3 CDTI FWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL MOVANO B Bestelwagen (X62) 2.3 CDTI FWD past. Remcilinders bij de APK. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Wielremcilinder kopen voor OPEL MOVANO B Bestelwagen (X62)

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen OPEL

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.