100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOVANO B Bestelwagen 2.3 CDTI FWD 136PK
Bouwjaar 05-2014 - heden

Remcilinders OPEL MOVANO B Bestelwagen (X62) 2.3 CDTI FWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor OPEL MOVANO B Bestelwagen (X62) 2.3 CDTI FWD

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSMARTLADAOLDSMOBILEFIAT.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Koppelingscilinder vervangen OPEL MOVANO B Bestelwagen (X62)

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen.