WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOVANO B Bestelwagen 2.3 CDTI RWD 163PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders OPEL MOVANO B Bestelwagen (X62) 2.3 CDTI RWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wielremcilinder kopen voor OPEL MOVANO B Bestelwagen (X62) 2.3 CDTI RWD

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koppelingscilinder vervangen OPEL MOVANO B Bestelwagen (X62)

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd