WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOVANO B Bus 2.3 CDTI FWD 110PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders OPEL MOVANO B Bus (X62) 2.3 CDTI FWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor OPEL MOVANO B Bus (X62) 2.3 CDTI FWD

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Koppelingscilinder vervangen OPEL MOVANO B Bus (X62)

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Hoofdremcilinder zelf monteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUSMARTDAEWOO.