WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis 2.3 CDTI FWD 110PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI FWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en overboeking

Wielremcilinder kopen voor OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI FWD

Elke OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) heeft een eigen VIN-nummer. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Koppelingscilinder vervangen OPEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACPLYMOUTHISUZUSMARTGMC. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.