WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis 2.3 CDTI FWD 136PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI FWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI FWD

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wielremcilinder kopen voor OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.