WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis 2.3 CDTI FWD 163PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI FWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI FWD

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) komen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Wielremcilinder kopen voor OPEL

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Remcilinders bij de APK. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.