WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis 2.3 CDTI RWD 136PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI RWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI RWD

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Remcilinders bij de APK. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.