WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis 2.3 CDTI RWD 163PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI RWD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62) 2.3 CDTI RWD

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Wielremcilinder kopen voor OPEL MOVANO B Open laadbak/ Chassis (X62)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDALAND ROVERNISSANLOTUS. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.