WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ZAFIRA TOURER C 2.0 CDTi 170PK
Bouwjaar 01.2015 - heden

Remcilinders OPEL ZAFIRA TOURER C (P12) 2.0 CDTi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wij controleren altijd bij de OPEL ZAFIRA TOURER C (P12) 2.0 CDTi dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Koppelingscilinder vervangen OPEL ZAFIRA TOURER C (P12)

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Wielremcilinder kopen voor OPEL

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.