100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 108 1.2 82PK
Bouwjaar 05-2014 - heden

Remcilinders PEUGEOT 108 1.2

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT 108 1.2

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT 108

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. Remcilinders bij de APK. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.