100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 2008 I 1.6 BlueHDi 120 120PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Remcilinders PEUGEOT 2008 I (CU_) 1.6 BlueHDi 120

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT 2008 I (CU_) 1.6 BlueHDi 120

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Remcilinders bij de APK.

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT 2008 I (CU_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANAUDILAND ROVERALFA ROMEO. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.