WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 207 Sedan 1.6 110PK
Bouwjaar 09.2009 - 10.2013

Remcilinders PEUGEOT 207 Sedan 1.6

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAOPELTOYOTAJAGUARLOTUS. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT 207 Sedan 1.6

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Elke PEUGEOT 207 Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.