100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 308 SW II 1.2 THP 110 110PK
Bouwjaar 03-2014 - heden

Remcilinders PEUGEOT 308 SW II 1.2 THP 110

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT 308 SW II 1.2 THP 110

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT 308 SW II

Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.