WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 5008 1.6 BlueHDi 120 120PK
Bouwjaar 05.2014 - 03.2017

Remcilinders PEUGEOT 5008 (0U_, 0E_) 1.6 BlueHDi 120

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT 5008 (0U_, 0E_) 1.6 BlueHDi 120

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT 5008 (0U_, 0E_)

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Remcilinders bij de APK.