100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 5008 1.6 THP 150 150PK
Bouwjaar 02.2012 - 03.2017

Remcilinders PEUGEOT 5008 (0U_, 0E_) 1.6 THP 150

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUHYUNDAIHONDA. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT 5008 (0U_, 0E_) 1.6 THP 150

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 5008 (0U_, 0E_) komen.

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.