100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 5008 1.6 THP 163 163 PK
Bouwjaar 02.2012 - 03.2017

Remcilinders PEUGEOT 5008 (0U_, 0E_) 1.6 THP 163

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.
Hoofdremcilinders

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT 5008 (0U_, 0E_) 1.6 THP 163

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT 5008 (0U_, 0E_)

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.