100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 508 I 2.0 BlueHDi 180 180PK
Bouwjaar 04.2014 - 12.2018

Remcilinders PEUGEOT 508 I (8D_) 2.0 BlueHDi 180

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT 508 I (8D_) 2.0 BlueHDi 180

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTACADILLACPEUGEOT. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT 508 I (8D_)

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.