100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 508 SW I 2.0 BlueHDi 150 150PK
Bouwjaar 04.2014 - 12.2018

Remcilinders PEUGEOT 508 SW I (8E_) 2.0 BlueHDi 150

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 508 SW I (8E_) 2.0 BlueHDi 150 komen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAHYUNDAIVW VOLKSWAGENMINI.

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT 508 SW I (8E_)

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.