WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 508 SW I 2.0 BlueHDi 180 180PK
Bouwjaar 04.2014 - 12.2018

Remcilinders PEUGEOT 508 SW I (8E_) 2.0 BlueHDi 180

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koppelingscilinder vervangen PEUGEOT 508 SW I (8E_) 2.0 BlueHDi 180

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Wielremcilinder kopen voor PEUGEOT 508 SW I (8E_)

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Remcilinders bij de APK. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.