WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE BOXSTER GTS 3.4 330PK
Bouwjaar 02.2014 - heden

Remcilinders PORSCHE BOXSTER (981) GTS 3.4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor PORSCHE BOXSTER (981) GTS 3.4

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Koppelingscilinder vervangen PORSCHE BOXSTER (981)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE komen. Remcilinders bij de APK. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.