100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE CAYMAN GTS 3.4 340PK
Bouwjaar 02.2014 - heden

Remcilinders PORSCHE CAYMAN (981) GTS 3.4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Wielremcilinder kopen voor PORSCHE CAYMAN (981) GTS 3.4

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij controleren altijd bij de PORSCHE CAYMAN (981) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koppelingscilinder vervangen PORSCHE

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODACITROENPLYMOUTHLOTUSMASERATIVW VOLKSWAGEN. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.