WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE MACAN 3.0 S Diesel 250PK
Bouwjaar 02.2014 - 09.2018

Remcilinders PORSCHE MACAN (95B) 3.0 S Diesel

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen PORSCHE MACAN (95B) 3.0 S Diesel

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE MACAN (95B) komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wielremcilinder kopen voor PORSCHE

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERKIASAABOLDSMOBILECITROEN. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.