WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE MACAN 3.0 S Diesel 245PK
Bouwjaar 02.2014 - 09.2018

Remcilinders PORSCHE MACAN (95B) 3.0 S Diesel

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor PORSCHE MACAN (95B) 3.0 S Diesel

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE MACAN (95B), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Koppelingscilinder vervangen PORSCHE

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTDAEWOOLINCOLNHYUNDAISAABLAND ROVER.