WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT KANGOO Express 1.5 dCi 110 110PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remcilinders RENAULT KANGOO Express (FW0/1_) 1.5 dCi 110

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen RENAULT KANGOO Express (FW0/1_) 1.5 dCi 110

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Remcilinders bij de APK. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Wielremcilinder kopen voor RENAULT KANGOO Express (FW0/1_)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.