WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO 1.5 dCi 110 110PK
Bouwjaar 03.2013 - heden

Remcilinders RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO (KW0/1_) 1.5 dCi 110

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Wielremcilinder kopen voor RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO (KW0/1_) 1.5 dCi 110

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij controleren altijd bij de RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO (KW0/1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Koppelingscilinder vervangen RENAULT

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.