100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LOGAN/STEPWAY II 1.6 102PK
Bouwjaar 04-2014 - heden

Remcilinders RENAULT LOGAN/STEPWAY II (L8_) 1.6

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor RENAULT LOGAN/STEPWAY II (L8_) 1.6

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Remcilinders bij de APK. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT LOGAN/STEPWAY II (L8_) past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Koppelingscilinder vervangen RENAULT

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.