100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC III Bus 1.6 dCi 115 116PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Remcilinders RENAULT TRAFIC III Bus (JG_) 1.6 dCi 115

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT TRAFIC III Bus
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 41149
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijdevoorzijde
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: FTE
Ø Diameter: 26,0 mm
Schroefdraad maat aansluiting 1: Plug-In
Inbouwplaats: Voor
Materiaal: Kunststof
Aantal bevestigingsgaten: 2
49% Korting
35,85
70,30
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT TRAFIC III Bus (JG_) 1.6 dCi 115. Remcilinders bij de APK. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Koppelingscilinder vervangen RENAULT TRAFIC III Bus (JG_)

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Wielremcilinder kopen voor RENAULT

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.