100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT LEON 2.0 Cupra 280PK
Bouwjaar 10-2013 - heden

Remcilinders SEAT LEON (5F1) 2.0 Cupra

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor SEAT LEON (5F1) 2.0 Cupra

Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.

Koppelingscilinder vervangen SEAT LEON (5F1)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELVW VOLKSWAGENGMCNISSANBMW. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.