100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA FABIA III Stationwagen 1.0 60PK
Bouwjaar 10-2014 - heden

Remcilinders SKODA FABIA III Stationwagen (NJ5) 1.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor SKODA FABIA III Stationwagen (NJ5) 1.0

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.

Koppelingscilinder vervangen SKODA FABIA III Stationwagen (NJ5)

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA komen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.