Remcilinders SMART

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Werking van een wielremcilinder

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Hoofdremcilinder zelf vervangen

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Koppelingscilinder vervangen SMART

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.