100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 1.0 71PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Remcilinders SMART FORTWO Coupé (453) 1.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde

Koppelingscilinder vervangen SMART FORTWO Coupé (453) 1.0

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Wielremcilinder kopen voor SMART FORTWO Coupé (453)

Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGDAEWOOALFA ROMEOINFINITIMERCEDES-BENZ. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.